Magento webwinkel B2C

Een professionele Magento webshop gericht op conversie.

Omschrijving

Uw webshop is hét visitekaartje van uw onderneming en in sommige gevallen het verlangstuk van uw fysieke winkel(s). Het uiterlijk van de webshop moet daarom naadloos aansluiten bij uw identiteit en huisstijl, maar moet tevens ook vertrouwen wekken bij uw klanten. Zij zullen zich 'thuis' moeten voelen in uw webshop zodat zij zonder aarzeling één of meerder bestellingen zullen plaatsen. Ook moet het ontwerp aansluiten bij de producten of diensten die online worden aangeboden.

Het opzetten van een nieuwe webshop doen we niet 'even' tussendoor, maar vereist kennis, kunde en een gestructureerde aanpak. Ook van u als klant wordt het één en ander verwacht. We kunnen niet aan de slag zonder uw inbreng.

Hoe zit dit traject er uit?

  • Stap 1: inventariseren van uw wensen en eisen met betrekking tot het ontwerp van uw webshop.
  • Stap 2: samen bepalen welke technische functies wel of juist niet in de webshop aanwezig moeten zijn.
  • Stap 3: het opmaken van zogenaamde wireframes. Dit zijn ruwe schetsen waarin met name de positie van verschillend functies op een pagina worden bepaald.
  • Stap 4: na goedkeuring van de wireframes zullen we met het ontwerp zelf aan de slag gaan. Dit doen we eerst digitaal, zonder code. Op deze manier kunnen we wijzigingen sneller doorvoeren.
  • Stap 5; zodra het digitale ontwerp is goedgekeurd zullen we deze omzetten naar een Magento template.
  • Stap 6: na installatie van het template kunnen we gaan testen. Wellicht lopen we nog dingen dingen aan, of wilt u bij nader inzien nog kleine wijzigingen doorvoeren.
  • Stap 7: we zullen u vragen om content (inhoud) aan te leveren voor de webshop. Teksten, producten en afbeeldingen worden op de juiste manier geplaatst, zodat we een goed beeld krijgen van de uiteindelijke samenstelling van de webshop.
  • Stap 8: testen. We zullen, samen met u, verschilleden gebruikers laten testen om te kijken of alles naar behoren functioneert.
  • Stap 9: oplevering. We zullen de webshop uit de testomgeving halen en overzetten naar uw productieomgeving.

Gedurende het hele traject zullen we intensief contact houden om wijzigen en aanpassingen met u te bespreken. Op deze manier blijft u volledig op de hoogte over de voortgang van het ontwerp, en kunt u desgewenst bijsturen waar nodig.

De kosten van een Magento webshop

De uiteindelijke kosten van een nieuwe Magento webshop zijn sterk afhankelijk van uw wensen en doelstellingen. Wilt u een compleet nieuw ontwerp, of kiest u liever een bestaand thema dat moet worden aangepast? Betreft het een standaard Magento installatie, of wilt u deze uitbreiden met extensies? En zo zijn er nog meer variabelen. Zelfs een richtprijs noemen is daarom lastig, omdat dit letterlijk kan variëren tussen 750 en 7.500 euro. Wel durven wij te stellen dat wij binnen ieder budget een geschikte oplossing kunnen bieden.

Naast de eenmalige kosten voor het opzetten van de Magento webshop en het eventuele ontwerp hiervan dient u rekening te houden met terugkerende kosten zoals kosten voor webhosting. Magento software is krachtig en flexibel, maar heeft wel bepaalde eisen aan webhosting. De kosten van hosting zijn mede afhankelijk van het aantal artikelen dat u wilt opnemen in de shop (schijfruimte) en het aantal bezoekers dat u verwacht (bandbreedte).

Is uw interesse gewekt?

Bel ons op 0575 - 77 59 84, stuur mail naar info@earlyweb.nl of vraag online een vrijblijvende offerte aan.

Uw webshop is online. En nu?

De webshop is opgeleverd, de producten zijn ingevoerd en u bent klaar voor de start. En nu? Ook na de daadwerkelijke oplevering van uw webshop kunnen wij u van dienst zijn op verschillende gebieden. Bijvoorbeeld met ondersteuning bij het onderhouden van uw webshop. Maar ook op het gebied van zaken als Google optimalisatie, AdWords campagnes of Social Media kunnen we u bijstaan en adviseren.

Strippenkaart

Naast vaste tarieven voor bepaalde werkzaamheden is het ook mogelijk om bij ons een strippenkaart aan te schaffen. Hiermee koopt u een aantal uren Magento ondersteuning in. Iedere keer als er ondersteuning nodig is worden er strippen (uren) afgeboekt van de strippenkaart.

Doorontwikkeling

Wij zijn eerlijk en transparant en zullen (sommigen van) u alvast uit een droom helpen: een webshop is nooit af. Zowel de markt als techniek is continu in beweging en het is daarom bijna noodzaak om zelf ook in beweging te blijven. Wellicht zijn er extra extensies die u wilt installeren of moet er een upgrade worden uitgevoerd naar een nieuwere Magento versie. Ook op dit gebied kunt u op ons rekenen.

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.