Magento installatie

Magento installatie en configuratie inclusief iDeal

Schrijf als eerste een beoordeling over dit product

€ 399,00
exclusief BTW

Omschrijving

Het juist installeren van Magento kan een lastige klus zijn, welke u liever uitbesteedt. Na de installatie is er ook nog de nodige configuratie nodig om een werkbare webwinkel online te hebben staan.

Wij kunnen de meest recente versie van Magento voor u installeren, en zorgen dat de basisinstellingen juist zijn geconfigureerd. De juiste BTW tarieven worden ingevoerd, land- en tijdzones worden ingesteld en de verzendkosten worden geconfigureerd. Ook een koppeling met betaalsystemen zoals iDeal of een zogenaamde PSP (Payment Service Provider) zoals Sisow, Multisafepay, Buckaroo of Ogone kunnen we voor je integreren, configureren en testen.

Na deze installatie zult u producten moeten invoeren, wellicht een thema (ontwerp) kiezen en u bent klaar voor de start!

Ja, installeer Magento voor mij!

Bel ons op 0575 - 77 59 84, stuur mail naar info@earlyweb.nl of vraag online een vrijblijvende offerte aan.

Uw Magento webshop staat online. En nu?

De webshop is geïnstalleerd, de producten zijn ingevoerd en u bent klaar voor de eerste bestellingen. En nu? Ook na de installatie van uw webshop kunnen wij u van dienst zijn op verschillende gebieden. Bijvoorbeeld met ondersteuning bij het onderhouden van uw webshop. Maar ook op het gebied van zaken als Google optimalisatie, AdWords campagnes of Social Media kunnen we u bijstaan en adviseren.

Strippenkaart

Naast vaste tarieven voor bepaalde werkzaamheden is het ook mogelijk om bij ons een strippenkaart aan te schaffen. Hiermee koopt u een aantal uren Magento ondersteuning in. Iedere keer als er ondersteuning nodig is worden er strippen (uren) afgeboekt van de strippenkaart.

Doorontwikkeling

Wij zijn eerlijk en transparant en zullen (sommigen van) u alvast uit een droom helpen: een webshop is nooit af. Zowel de markt als techniek is continu in beweging en het is daarom bijna noodzaak om zelf ook in beweging te blijven. Wellicht zijn er extra extensies die u wilt installeren of moet er een upgrade worden uitgevoerd naar een nieuwere Magento versie. Ook op dit gebied kunt u op ons rekenen.

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.