Magento professional

Deze praktijkgerichte cursus omvat alles wat een Magento webmaster zou moeten weten.

Schrijf als eerste een beoordeling over dit product

€ 2.000,00
exclusief BTW

Omschrijving

Deze cursus wordt gegeven in 10 dagdelen en omvat alle ins- en outs die aan bod komen bij het opzetten en onderhouden van een Magento webwinkel.

Aspecten als installatie, configuratie, optimalisatie en vindbaarheid wordt in zowel theorie als praktijk uitgelegd en eigengemaakt.

Bent u een gevorderde Magento gebruiker en wilt u meer de diepte in? Neem dan contact met ons op zodat we kunnen kijken wat het instapniveau is.

Naast de installatieprocedure en systeemvereisten wordt ook de technische configuratie tot in detail doorgenomen. Alle opties komen aan bod, ieder met hun eigen voors en tegens. U kunt straks per situatie inschatten welke instellingen het meest doeltreffend zijn. Er wordt gekeken naar templates, talen, layout updates en prijsregels. We kijken hierbij naar de configuratie van zowel de front- als back-end van Magento.

Via Magento Connect zijn er veel extensies beschikbaar. Dit maakt het mogelijk om uw webshop stapsgewijs uit te breiden met extra functionaliteiten. We geven uitleg over het installeren en beheren van extensies. Ook zijn er volop tips op het gebied van zoekmachineoptimalisatie en wordt er kritisch gekeken naar de usability van uw webshop.

Maar deze cursus is meer. We gaan ook in op de technische routing ofwel MVC workflow van Magento als softwarepakket. Hoe werkt het nu eigenlijk 'onder de motorkap'? Zaken als phtml, html, css en xml komen hierbij aan bod. Zodra dit inzicht aanwezig is, kunnen we starten met het programmeren van nieuwe functionaliteiten, of het naar wens aanpassen van reeds bestaande functionaliteiten of extensies.

Aan het eind van deze cursus bent u niet alleen een ervaren Magento gebruiker, maar bent u ook in staat om eigenhandig functionaliteiten aan te passen of toe te voegen en Magento dus volledig naar uw wensen aan te passen. Alle Magento onderdelen heeft u onder de knie in zowel theorie als praktijk en er is een zekere basiskennis en routine opgebouwd op het gebied van productbeheer, onderhoud, inzetten van acties en orderafhandeling.

Onze trainingen worden gegeven aan groepen van maximaal 5 personen. Hierdoor is ruimte voor persoonlijke aandacht, en is het mogelijk dieper in te gaan op specifieke onderwerpen.

Een overzicht van de te behandelen onderwerpen:

 • Technische configuratie
 • Voorraadbeheer
 • Transactionele e-mails
 • Prijsregels
 • Gelaagde navigatie
 • Layout structuur en (tijdelijke) wijzigingen
 • Gebruik van klantengroepen
 • Zoekmachine optimalisatie
 • Magento MVC workflow
 • Gebruikte programmeertalen
 • Zelfstandig functies creëren of aanpassen
 • Eigen templates ontwikkelen


Tijdens deze training wordt er gewerkt aan en met uw eigen webshop. Als die (nog) niet aanwezig is zorgen wij voor een testomgeving.

Duur: 10 x 3 uur
Inclusief koffie/thee/fris
Startdatum: in overleg

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.