Magento performance scan

Haal meer uit uw Magento installatie

Schrijf als eerste een beoordeling over dit product

€ 99,00
exclusief BTW

Omschrijving

Magento is een relatief zwaar softwareplatform en zal in veel gevallen niet optimaal presteren op het gebied van snelheid. En laat dat nu eigenlijk één van de meest belangrijke pijlers zijn van uw bezoekers. Een trage webwinkel wordt immers eerder verlaten (en niet snel terugbezocht) als een vlot functionerende webwinkel.

Tijdens deze performance scan zullen we kijken naar de Magento configuratie, de instellingen van uw webserver en wordt de gebruikte code onder de loep genomen. Het doel van deze scan is om te achterhalen waarom uw Magento installatie niet optimaal fucntioneert.

U ontvangt een rapport met onze bevindingen, allemaal in heldere taal. Met deze punten kunt u aan de slag om de uiteindelijke performance van uw Magento webwinkel te verbeteren. Uiteraard kunt u deze werkzaamheden ook uitbesteden aan Earlyweb. Wij help u graag uw webwinkel naar een hoger niveau te brengen!

Extra voordeel

Indien u besluit om de voorgestelde werkzaamheden geheel of gedeeltelijk door Earlyweb uit te laten voeren, worden de kosten van deze performance scan niet in rekening gebracht. Op deze manier is de scan dus gratis.

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.