Magento webshop B2B

Een Magento webshop voor de zakelijke markt

Schrijf als eerste een beoordeling over dit product

Omschrijving

E-commerce kan ook voor de zakelijke markt een uitkomst zijn. De doelstellingen verschillen per bedrijf of branche maar in de regel hebben we het over een efficiënter bestelproces voor uw klanten en het ontlasten van medewerkers.
Het overzichtelijk tonen van uw assortiment zal tevens omzet verhogend werken. Klanten en gebruikers van uw b2b portal vinden het in de regel prettig om online het assortiment te kunnen zien, eventuele kortingsstaffels inzichtelijk te hebben en zelf op hun eigen moment een order te kunnen plaatsen. In tegenstelling tot uw medewerkers is uw webshop immers 24 uur per dag bereikbaar.

Een flexibel en betrouwbaar e-commerce platform is hiervoor noodzakelijk. Magento biedt in deze situaties een passende en flexibele oplossing.

Magento voor de zakelijke markt

Een basis Magento installatie is gericht op verkoop aan consumenten en zal daarom op verschillende punten moeten worden aangepast om te kunnen fungeren als B2B webshop of online ordersysteem. Gelukkig is Magento volledig schaalbaar. Door middel van het implementeren van extra functionaliteiten kunnen wij Magento laten aansluiten bij uw bedrijfsproces en wensen.

  Naast de standaard functionaliteiten van Magento als webshop c.q. ordersysteem is het o.a. mogelijk om:

  • extra rechten te geven aan klanten (meerdere gebruikers per klantnummer)
  • prijzen voor consumenten niet zichtbaar te hebben, maar voor ingelogde klanten wel
  • de webshop enkel toegankelijk te maken voor ingelogde klanten
  • verschillende kortingsstructuren in te voeren
  • actuele voorraadgegevens te tonen
  • inkoopacties op te zetten

  Volledige integratie

  Door Magento in te zetten als ordersysteem bespaart u tijd en kosten. Maar we kunnen verder gaan. Earlyweb kan ervoor zorgen dat uw webshop volledig wordt geïntegreerd met uw administratieve (ERP) systeem. Denk hierbij aan het synchroniseren van klantgegevens, ordergegevens, voorraadbeheer en de facturatie. Op deze manier bent u zeker van up-to-date gegevens en worden de gegevens op één plek beheerd.

  Magento kan gekoppeld worden administratieve software van bijvoorbeeld Snelstart, Afas, Mamut, Exact, SAP of Accountview. Staat uw ERP pakket hier niet bij? Daag ons uit en neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Niets is onmogelijk.

  Overtuigd van onze aanpak?

  Bel ons op 0575 - 77 59 84, stuur een mail naar info@earlyweb.nl of vraag online een vrijblijvende offerte aan.

  Er staat een webshop. En nu?

  Uw webshop is opgeleverd, de producten zijn ingevoerd en u bent klaar voor de start. En nu? Ook na de daadwerkelijke oplevering van uw webshop kunnen wij u van dienst zijn. Denk eens na over ondersteuning bij het onderhouden van uw webshop. Maar ook op het gebied van zaken als Google optimalisatie, AdWords campagnes of Social Media kunnen we u bijstaan en adviseren.

  Strippenkaart

  Naast vaste tarieven voor bepaalde werkzaamheden is het ook mogelijk om bij ons een strippenkaart aan te schaffen. Hiermee koopt u een aantal uren Magento ondersteuning in. Iedere keer als er ondersteuning nodig is worden er strippen (uren) afgeboekt van de strippenkaart.

  Doorontwikkeling

  Wij zijn eerlijk en transparant en zullen (sommigen van) u alvast uit een droom helpen: een webshop is nooit af. Zowel de markt als techniek is continu in beweging en het is daarom bijna noodzaak om zelf ook in beweging te blijven. Wellicht zijn er extra extensies die u wilt installeren of moet er een upgrade worden uitgevoerd naar een nieuwere Magento versie. Ook op dit gebied kunt u op ons rekenen.

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.