Magento webshop lease

Door het leasen van een Magento shop bespaart u flink op de opstartkosten

Schrijf als eerste een beoordeling over dit product

Omschrijving

Een startend ondernemer heeft vaak te maken met forse opstartkosten. U wilt een professionele webshop om uw producten of diensten te verkopen, maar het budget is niet toereikend. Wat nu?

Early Internet, uw Magento specialist, biedt de mogelijkheid tot het leasen of huren van een volledig werkende webshop. Door het leasen van een Magento webwinkel bespaart u aanzienlijk op uw opstartkosten en heeft u duidelijk inzicht in de kosten. Voor een vast bedrag per maand is het mogelijk om een volwaardige webshop, inclusief uniek ontwerp en verschillende extra functionaliteiten te leasen.

Hoe gaat dit in zijn werk.
Na een persoonlijk gesprek krijgen we een goed beeld van uw wensen en doelstellingen, het aantal artikelen en de te verwachten bezoekers en doelgroep. Op basis van deze informatie zullen we een passend voorstel doen op het gebied van ontwerp, soort hosting en eventuele extra functionaliteiten die omzetverhogend kunnen werken. Dit voorstel houdt in: een vast bedrag per maand voor het leasen, huren of gebruiken van een professionele Magento webwinkel. In tegenstelling tot veel andere aanbieders blijft het ook bij dit bedrag. Wij rekenen geen percentage van uw omzet, en zwaaien ook niet direct met servicecontracten.

Door deze methode bespaart u direct al duizenden euro's aan opstartkosten en kunt u zich bezighouden met dat waar u goed in bent.

Voordelig een Magento webshop leasen?

Het leasen van een Magento webshop kost u een vast bedrag per maand. Dit maandbedrag is inclusief webhosting. De hoogte van dit bedrag is afhankelijk van de ontwerpeisen, het aantal artikelen het de te verwachten bezoekers. Bij Early Internet kunt u al een Magento webshop leasen vanaf EUR 45,00 per maand. Het leasen gaat in termijnen van 1 tot 3 jaar.

Is een geleasde webshop ook uitbreiden?

Jazeker. Via Magento connect is er keuze uit duizenden gratis en betaalde Magento extensies waarmee u unieke ontwerpen en extra functionaliteiten toe kunt voegen. Komt u er niet uit met de installatie? Wij staan u graag bij. Door onze ruime ervaring met Magento software en de verschillende mogelijkheden kunnen wij bugs voor u oplossen of de volledige installatie van extra extensies voor u uit handen nemen.

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.