Webwinkel voor startende ondermers en ZZP-ers?

Bent u als startende ondernemer of ZZP-er op zoek naar een goede, effectieve webwinkel tegen lage kosten? Bij Earlyweb helpen wij u graag met het opzetten van een passende website die een duidelijke functie heeft en ook nog eens goed gevonden wordt.

Bij de zoektocht naar een professioneel, maar betaalbare webwinkel met een aansprekend design loopt u al vaak aan tegen hoge kosten. Op het eerste gezicht lijkt het interessant, maar als al uw wensen in een ontwerp moeten worden verwerkt vallen de kosten vaak hoger uit. Of u betaald een fors maandelijks bedrag voor een website zoals anderen die ook hebben... Hoezo een eigen uitstraling?

Bij Earlyweb kunt u terecht voor webshops tegen gunstige tarieven. Iedere webwinkel heeft een eigen, unieke uitstraling en een duidelijke boodschap. De eventuele meerprijs wordt bepaald door extra functies die u wel op niet in uw website wilt integreren.

Voor een basis website voor een ZZP-er moet u rekenen op een vanaf prijs van 749 euro. Hiervoor krijgt u een professionele, volledig werkende website met een uniek ontwerp waarvan de inhoud via een CMS (content management systeem) zelf aan te passen is. De enige extra kosten die hierbij komen kijken zijn die van de domeinnaam (ongeveer 9 euro per jaar) en die van de webhosting (vanaf 9 euro per maand). Een investering die snel is terugverdiend. Uw webwinkel is of wordt immers uw visitekaartje, en is daarom erg belangrijk bij het werven van nieuwe klanten. Toekomstige klanten vinden u via internet en kunnen desgewenst online een offerte opvragen, of direct bestellingen plaatsen.

Vraag een offerte aan
Een complete, professionele website al vanaf 749 euro. Aan de hand van uw persoonlijke wensen kunnen wij een juiste offerte opmaken met alle meer- of minder werkzaamheden apart gespecificeerd.

Ons standaardpakket voor een Magento webwinkel voor ZZP-ers of startende ondernemers bestaat uit:
- CMS systeem waarmee u zelf pagina’s en overige inhoud kunt beheren
- Verwerking bestaande logo's, afbeeldingen en teksten
- Contactformulier
- Koppeling met Google Analytics (statistiekenprogramma)
- Google Maps op uw website
- Zoekmachinevriendelijk
- Uitbreidbaar