Kwartaalactie

Een betere wereld begint bij jezelf. Daar zijn wij het voor 100% mee eens! Eens per kwartaal houden wij ons daarom bezig met een goed doel, maar wel op onze eigen manier: door het inzetten van E-commerce.

Dit houdt in dat wij een professionele Magento webshop opzetten, upgraden of aanpassen voor een instantie die daar een goed doel of streven mee heeft. Dit doel kan van alles zijn: een stichting, kerkgenootschap of particulier initiatief voor het verbeteren van onze wereld op welke manier dan ook. Door het opzetten van een goed E-commerce platform bieden we deze instatie de mogelijkheid om door middel van internetverkopen hun omzet (en hiermee het beschikbare bedrag voor hun doel) te verhogen.

Er is slechts één voorwaarde: De organisatie of stichting maakt geen winst (of de volledige winst wordt besteed aan een duidelijk doel). Verdere eisen zijn er niet. De basis van een project als dit vormt goed overleg en vertrouwen in elkaar.

Voor niets gaat de zon op

Iedere dag weer. Ook wij hebben kosten, dus helemaal voor niets werken is onmogelijk. Wel kunnen we tegen sterk gereduceerd tarief onze werkzaamheden uitvoeren om te zorgen dat u meer online omzet kunt genereren. Voor deze projecten werken we niet met vaste tarieven, maar kijken in alle redelijkheid wat we kunnen doen en tegen welk bedrag.

Wilt u in aanmerking komen voor deze actie? Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

NAW gegevens

Doel

  • Uitleg en motivatie van uw doel

* Verplichte velden