Een webwinkel starten

Een webwinkel starten doe je niet zomaar. Het begint met een idee, meestal gevolgd door een plan. Na het nodige uitzoekwerk zijn de doelen duidelijk, zijn er contacten met leveranciers gelegd en kan men beginnen. En dan?

Een effectieve webshop opzetten is niet zomaar iets. Er bestaan verschillende webwinkel pakketten waarmee men zonder enige kennis van codering aan de slag kan. Is dat een goede oplossing? In de meeste gevallen niet. Deze basis software pakketten leggen het in de praktijk vaak af op het gebied van gebruiksvriendelijkheid en zoekmachineoptimalisatie. Zeg nu zelf, een mooie webwinkel die niet wordt gevonden is toch niet rendabel?

Op het gebied van professionele, effectieve webshop software is er eigenlijk aar één speler die er echt toe doet: Magento. Magento is professionele e-commerce software die middels een open-source formule gratis beschikbaar is. Alleen de ondersteuning vanuit de makers ontbreekt.

Bij Earlyweb kunt u terecht voor de ontwikkeling maar ook het beheer van uw Magento webshop. Magento is zeer uitgebreid, boordevol gebruikersgemak en bovendien verhoogt het uw verkoopresultaten.

De kenmerken van een Magento webwinkel:

- Gebruiksvriendelijk en logische opbouw
- Uitbreidbaar en schaalbaar
- Veel opties en mogelijkheden standaard inbegrepen
- Sterk in zoekmachine vindbaarheid SEO
- Ruim aanbod aan templates (ontwerpen) en extra extensies
- Open source, software is gratis te downloaden

Earlyweb voor succesvolle Magento webwinkels

Earlyweb streeft continu naar succesvolle webwinkels, een goed werkende webshop met bezoekers en kopers is het doel. Door onze ruime ervaring met Magento en e-commerce in het algemeen kunnen wij vanaf de basis met u meedenken over oplossingen, handigheden en doorontwikkeling van uw Magento webwinkel.

Earlyweb gaat verder waar anderen blijven steken. Naast het opbouwen en ontwikkelen van Magento webshops kan men ook bij ons terecht voor advies, advies en het beheer van een webshop. Uiteindelijk is het succes van uw webwinkel afhankelijk van deze peilers.